Thursday, July 29, 2010

29julai2010

bosan.
sekarang dalam lab com. dan tak tau nak buat apa.
nak tido, tapi tak selesa.
haih.
mendap ouh.

.penat.

hai.
entah sejak bila, aku mengalami perasaan yang aneh.
hari-hari yang aku lalui adalah hari-hari yang lembab dan mendap.
ada tak sesiapa yang dapat menerangkan kepadaku mengapa?
aku dah bosan berperasaan sebegini kerana dahulu aku pernah mengalami seperti ini.
tolonglah.
aku dah penat.
aku nak tido.
bye.


p/s: alasan nak tido je sebenarnye. hahah. *ngantuk sangat2 ni. aduyai.

Sunday, July 11, 2010

ke.cemburu.an

cemburu.
ape tu?
akronim untuk cik embong pegi memburu ke?
tengok kamus, cemburu tu dalam bahasa inggeris adalah jealous.
jealous tu pulak, umm... ape ek? cemburu lah.
haha.
sebenanye kan..
aku kan..
*haish ape kan2 pulak ni? ok2. troskan. haish. kan lagi. haha
aku jealous sangat bila aku nampak orang tua berdating dalam keadaan yang agak romantik.
contohnya;

hah. best kan? dapat being in long relationship?
haih. jealous nih. haha
aku jealous ni bersebab.
bukan sebab pompuan tu cantik. haha
sebab diorang dapat jaga hubungan diorang sampai ke hujung nyawa.
tapi aku?
haih. couple pon kejap2 je. aduss~
dah la. malas nak tulis banyak2.
nak ber'oovoo' dengan miss BB.
babai~

Saturday, July 10, 2010

Saturday, July 3, 2010

kantoi

semalam i call u, u tak answer.
u kata u keluar pergi dinner.
u kata u keluar dengan kawan u.
but when i call sherry, she said it wasn't true.
so i drove my car pergi damansara, sherry kata maybe u tengok bola. *bola??
tapi bila i sampai u, u tak ada.
lagi lah i jadi gila.
so i call and call sampai u answer.
u kata sorry sayang tadi tak dengar.
"my phone was on silent, i was at the spa"
tapi latar belakang suara lelaki lain.
sudahlah sayang, i don't believe your false. no.
that your words will never true.
why am i with u, i pon tak tau.
no wonder lah my friends pon tak suka u.
so i guess thats the end of our story.
akhir kata he accepted her apology.
tapi last2 kita dapat tahu he was cheating too.
with his exgirlfriend's bestfriend.
SHERRY!!!